Rozsdamentes asztal

A jó munkaasztal a színvonalas konyha alapja. Kiváló minőségű, higiénikus rozsdamentes asztalainkat számos méretben, magasságban és típusban áruljuk! Új és használt termékeink között billenő szemetessel, fiókokkal, polcokkal, hátsó felhajtással és moslékolóval ellátott modellek egyaránt megtalálhatók. A rozsdamentes kialakítás könnyű tisztíthatóságot és hosszú élettartamot garantál. Válassza ki az elképzeléseinek leginkább megfelelő munkaasztalt, és tekintse meg egyéb nagykonyhai berendezéseinket is!

Prémium rozsdamentes asztal

Miért használjunk rozsdamentes asztalt?

Legyen szó éttermekről, szállodákról, pizzériákról vagy akár csak kisebb büfékről és kávézókról, a hatékony nagykonyhai munkához professzionális eszközökre van szükség. Noha az ételek minőségét elsősorban a szakácsok rátermettsége, a felhasznált alapanyagok kvalitása, valamint természetesen a receptek határozzák meg, a hatékony munka és a higiéniai szempontok betartása érdekében érdemes prémiumminőségű konyhai kiegészítőket alkalmazni. És ez alól a rozsdamentes asztalok sem jelentenek kivételt.

Minél nagyobb egy vendéglátó üzlet forgalma, annál fontosabb, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre az adott ételek elkészítésére, éppen ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő munkaasztalt válasszunk. Egy jól használható konyhai asztal könnyen tisztítható, és tartós igénybevétel mellett sem korrodálódik, valamint elegendő méretű felületet biztosít a legkülönbözőbb konyhai feladatok ellátására is. Rozsdamentes asztalok használatával garantálható, hogy a konyha minden pillanatban megfeleljen a legmagasabb higiéniai elvárásoknak, míg igen praktikus kivitelük nagyban megkönnyítheti a szakácsok munkáját.

A rozsdamentes asztalok további előnyei

Akár kisebb, akár nagyobb konyhákról van szó, kínálatunkban bármely munkafolyamat elvégzéshez megtalálhatja az ideális munkaasztalt. Az alsó polcokkal ellátott termékeink egyszerűvé teszik a tárolást, így a leggyakrabban használt konyhai eszközök és alapanyagok mindig kéznél lehetnek. Amennyiben az asztalt ételek előkészítésére is használná, érdemes hátsó felhajtással ellátott termékeket választani, hiszen az megakadályozza az alapanyagok leesését, valamint vízzáróként is funkcionálhat. Ilyen módon a termékek kiválasztásánál nem csupán az asztal méretét érdemes figyelembe venni, hanem a funkcióját is, így is segítve a konyha praktikus felszerelését.

Házhoz szállítás és egyszerű összeszerelés

Nagykonyhákba tervezett minőségi rozsdamentes asztalaink közül választhat lapra szerelt vagy előre összehegesztett változatból. A csomagjaink minden esetben tartalmazzák az összeszereléshez szükséges összes alkatrészt, így a kiszállítást követően Ön azonnal használatba is veheti termékeinket.

Új és használt rozsdamentes asztalok

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek minden esetben elérhető árakat és magas minőséget kínáljunk. Éppen ezért vállalatunk nem csupán új, de minőségi használt munkaasztalokat is árul.

Ön is szeretné minimalizálni a konyhája felszerelésére fordított költségeket? Mi akár az Ön régi konyhai eszközeit is beszámítjuk az új vagy használt rozsdamentes asztalok vételárába. Kérjen ajánlatot most!