Pizzakemence

Az igazi olaszos pizza egy jó pizzasütővel kezdődik – minőségi új és használt pizzakemencéket vásárolhat tőlünk megfizethető áron. A különböző méretekben kapható termékeink között egy-, két- és háromaknás modelleket egyaránt talál, elektromos vagy gázos kivitelben is. Felső kategóriás berendezéseink körbe samott lappal, digitális kijelzővel vagy akár nagyobb kapacitás esetén, szalagos kivitelben is elérhetőek. Válogasson termékeink között, és tekintse meg egyéb nagykonyhai gépeinket is!

Egy jó pizzakemence már fél sikere a tökéletes pizzának

Van, aki a klasszikus vékonytésztás, roppanós szélű változatra esküszik, de akad, aki csakis a minőségi összetevőkből álló, szigorú elkészítési szabályok szerint sütött nápolyi pizzát tartja a pizzák alfájának és ómegájának. Sokan vannak, akiknek a gazdagon megpakolt, vastag, ropogós amerikai típusú pizzák a kedvenceik, de azokról sem szabad megfeledkeznünk, akik a pizzák közeli rokonait, az olaszok lepénykenyerét, vagyis a focacciát vagy a töltött pizzát, a calzonét részesítik inkább előnyben. Legyen szó bármelyik finomságról, ami közös bennük, hogy egy pizzafajta sem készülhetne el megbízhatóan működő, profi pizzakemence nélkül. Mivel a tökéletes végeredmény nem csak a gondos előkészítésen, a prémium összetevőkön, a jól begyakorolt recepteken vagy a sütési időn múlhat, ezért kulcsfontosságú az is, hogy tudatosan válassza ki leendő pizzakemencéjét.

Akár lecserélné régi típusú gázos pizzasütőjét egy korszerűbb, elektromos modellre, akár egy nagyobb teljesítményűt választana körbe samott lappal felszerelve, nálunk a lehető legjobb helyen jár.

Minőségi, a pizzakészítés terén nagy múlttal rendelkező gyártók termékeit forgalmazó cégünk kínálatán előkelő hely jutott a különböző teljesítményű, hosszú élettartamú, hagyományos vagy extrákkal felszerelt pizzakemencéknek is, amelyekkel olyan első osztályú pizzákat lehet készíteni, amik biztosan minden vendég elégedettségét elnyerik.

Ha tényleg komolyan gondolja a pizzasütést

Az utóbbi években egyre nagyobb divatja lett az otthoni pizzasütésnek, a házi körülmények között előállított, de éttermi minőségű pizzák elkészítésének is. Profi szakácsok és lelkes amatőrök is szívesen kísérleteznek otthoni pizzasütéssel, de egyre több vendéglátóipari egység is bővíti az ételfelhozatalát ínycsiklandó pizza különlegességekkel, mert a pizzát szinte mindenki szereti.

Ha az otthoni pizzasütést igényesebben, egy magasabb szinten űzné, esetleg komolyabb gasztronómiai babérokra törne, szíves figyelmébe ajánljuk nagykonyhai berendezéseink mellett a kiváló ár-érték arányú, minden minőségi kritériumnak tökéletesen megfelelő, profi, de használt pizzasütőinket is, amelyeknek az ára is jutányosabb. Ha viszont szívesebben venne egy vagy több teljesen új pizzasütőt, de szűkös a büdzsé, vagy nem feltétlen akar egyszerre nagyobb összeget áldozni egy-egy felsőbb kategóriájú berendezésre, akkor is érdemes szétnéznie nálunk.

Az egyébként is kiváló ár-érték arányú profi pizzasütőinket olykor időszakos akciókkal, plusz kedvezményekkel is csalogatóbbá tesszük. Ugye, milyen nagyszerűen hangzik?

A kínálatunkon nem csak többféle méretű pizzakemencét talál, de külön figyeltünk arra is, hogy az áruválasztékunkon az egy-, két- és háromaknás modellek is helyet kapjanak.

Ha nem tud dönteni, munkatársaink készséggel segítenek kiválasztani a teveihez, igényeihez és természetesen a pénztárcájához legjobban passzoló pizzakemencét. Tekintse meg nagykonyhai gépeink mellett ezeket is!