Felvásárlás

Szabaduljon meg régi berendezéseitől okosan!

Megunta régi nagykonyhai gépeit éttermében vagy kifőzdéjében? Lecserélte a teljes berendezést hamburgerezőjében, pizzériájában? Ne dobja ki használt készülékeit! Cégünk megvásárolja Öntől, így csökkentheti a felújításból fakadó költségeit! Bármilyen használt vendéglátóipari gépet átveszünk: legyen szó akár munkaasztalokról, hűtőkről és fagyasztókról, gyros sütőkről, ipari mosogatókról, pizzakemencékről, kombipárolókról vagy éppen edényzetekről, fogyóeszközökről!

Használt vendéglátóipari gépek készpénzért

Miért bajlódna használt készülékei meghirdetésével, a vevők felkutatásával és alkudozással? Mi készpénzért, azonnal átvesszük feleslegessé vált berendezéseit, méghozzá korrekt áron!

Beszámítjuk!

Megszabadulna a régitől és egyben fel is újítana? Velünk ez is megoldható! Használt vendéglátóipari gépeinek értékét beszámítjuk a nálunk vásárolt (új vagy használt) készülék árába, így egyszerűen, gyorsan és jutányos összegért teheti korszerűbbé étterme, pizzériája vagy hamburgerezője konyháját.

Kényelmes ügyintézés

Munkatársaink az ország egész területén állnak rendelkezésére. Önnek mindez csak egy hívásába kerül! Azonnali helyszíni értékbecslést követően akár meg is tudunk állapodni!

Célunk, hogy Ön az eladás és vásárlás során a lehető legjobb szolgáltatást kapja - mindezt egyedi igényeihez mérten!

Bízza ránk használt nagykonyhai berendezéseit - keressen minket elérhetőségeinken!