Gyros sütő

Eladó új és használt gyros sütők széles választékban! Gazdag kínálatunkban a legjobb gyártók termékeiből válogathat különböző méretekben, elektromos vagy gázos kivitelben, alsó vagy felső motorkialakítással. Rozsdamentes acéllal készült és infrakerámiás fűtőtesttel felszerelt gyros sütőinket megbízható működés, hosszú élettartam és könnyű tisztíthatóság jellemzi. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a legkedvezőbb ár-érték arányban érheti el az Ön igényeinek leginkább megfelelő gyros sütőt, valamint egyéb nagykonyhai gépeket is.

Mit érdemes tudni a gyros sütőről?

A gyros egy hagyományos görög étel, amely Magyarországon is kimondottan nagy népszerűségre tett szert az utóbbi évtizedekben. Az étel tökéletes elkészítése egy speciális sütő berendezést, az úgynevezett gyros sütőt igényli. A nagykonyhai eszköz különlegessége a függőleges állású forgó nyárs, amelyre a gyros alapját, a fűszerezett és vékony hússzeleteket kell felhelyezni. A berendezés a sütés során egy beépített motor segítségével folyamatosan forgatja a nyársra tűzött húst, amely ennek köszönhetően egyenletesen pirul meg. Minőségi gyros sütőre manapság minden professzionális vendéglátóipari egységnek szüksége van, ha ezzel a tradicionális keleti étellel szeretné a vendégeit kínálni.

Minden igényt kielégítő választék

Termékeink kialakítása során elsőrendű cél volt, hogy ügyfeleink a lehető legjobb minőséget választhassák a számukra legkedvezőbb áron. Éppen ezért érhetők el cégünknél kiváló gyártóktól származó vadonatúj és szigorú minőségi ellenőrzésen átesett használt sütők is mind elektromos, mind gázüzemű változatban.
Az általunk forgalmazott modellek sokoldalúan használhatók gyros készítésére, de más húsételek sütésére is kiválóan alkalmasak. A gépek működése roppant egyszerű és mindemellett igen energiatakarékos is, köszönhetően az állítható sütési funkcióknak. A berendezések típustól függően 20-55 kilogrammnyi sütési kapacitással bírnak, így nemcsak kisebb vendéglátóegységek, hanem nagyobb éttermek számára is ajánlottak.

Az általunk forgalmazott márkákról

Cégünk márkafüggetlen, ezért az új gyros sütőket számtalan forrásból és versenyképes piaci áron szerezzük be teljes mértékben az ügyfeleink igényeihez igazodva. Partnereink európai és ázsiai gyártók, akik gazdag választékát kínálják a különböző vendéglátóipari gépeknek hús- és tésztafeldolgozáshoz, sütéshez és főzéshez vagy éppen élelmiszerek tárolásához. Az általunk forgalmazott nagykonyhai berendezések ezért a legkülönbözőbb igényekhez igazodnak, így az éttermek, az üzletek, a bárok és a feldolgozóipar is megtalálja a számára megfelelő eszközöket. A kínálatunkban fellelhető márkák egyet jelentenek a megbízhatósággal és a magas minőséggel, mivel modern technológiával képzett szakemberek állítják elő a nagykonyhai gépeket, köztük a nálunk is elérhető gyros sütőket.

Egyszerű tisztítható nagykonyhai berendezések

A vendéglátóipari gépek megfelelő tisztítása az egyik legfontosabb feladat nemcsak a szigorú higiéniás szabályok betartása, hanem a fertőzések és a betegségek elkerülése miatt is. Az általunk forgalmazott sütők rozsdamentes acélból készülnek, így tisztításuk igazán egyszerű és hatékony. Számos modell zsírfogó tálcát is kínál a lecseppegő zsír ellen, amely a sütő használata után egyszerűen kiüríthető és tisztítható.

Praktikus tartozékok a gyros sütőhöz

Kínálatunkban jelenleg két kiegészítő érhető el a sütőkhöz, a hőálló védőüveg és a rozsdamentes elszívóernyő. Előbbi a sütés alatti esetleges fröccsenéseket fogja fel, miközben a készülő hús számára egyenletesebb hőeloszlást biztosít, aminek következtében az jobban sül meg. A rozsdamentes elszívóernyő pedig a gyros készítése során keletkező párát és kellemetlen szagokat szívja el, frissen tartva a sütő környezetét.

Ha Ön valóban a legjobb ár-érték arányú gyros sütőt szeretné beszerezni, miközben a minőség tekintetében sem kíván kompromisszumot kötni, válasszon gazdag kínálatunkból!