Előkészítés

Az éttermek, bistrók vagy éppen pékségek magas precizitást és gyors, biztonságos munkavégzést igényelnek, ezért a konyhát minden esetben érdemes a lehető legmagasabb minőségű kiegészítőkkel felszerelni. Ez különösen igaz az előkészítés fázisára, hiszen minél gyorsabban készülnek el az alapanyagok, a szakácsok is annál hatékonyabban vethetik bele magukat a munkába. Sajtreszelő gép, ipari dagasztógép, vagy egyéb nagykonyhai előkészítő gép vásárlásán gondolkodik? Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen most!

Az éttermekben, pizzériákban vagy éppen üzemi étkezdékben elengedhetetlen, hogy az ételek előkészítéséhez a hatékonyságot támogató előkészítő gépeket alkalmazzunk. Akármilyen vendéglátóegységről van is szó, zöldségek, gyümölcsök vagy éppen húsfélék nagy mennyiségű előállításához ipari minőségű gépekre van szükség, amelyek még az ilyen, magas terhelés mellett is megbízható működésre képesek. A tartós anyagokból készült, masszív kialakítású nagykonyhai előkészítő gépek használata ilyen módon javítja a konyha hatékony működését, segíti, hogy kevesebb hulladék keletkezzen, garantálja a biztonságot, valamint növeli az előállított ételek minőségét.

Milyen nagykonyhai előkészítő gépek válhatnak szükségessé?

  • Dagasztógép: amennyiben pékségekről, cukrászdákról, pizzériákról vagy hagyományos éttermekről van szó, az ipari dagasztógépek alapvető kiegészítőnek számítanak. Kínálatunkban kisebb kapacitással rendelkező, 7-22 literes, de nagy kapacitású, 30-100 literes dagasztógépeket is találhat, így étterme méretétől függően választhatja ki az Ön számára ideális berendezést.
  • Zöldségszeletelő gép: bármely étterem vagy étkezde dolgozói tudják, hogy a vendégek gyors kiszolgálása nem csak a vendégtérben igényel gyors munkát, de a konyhában is. Éppen ezért a hatékonyságot már az ételek előkészítésekor szükséges segíteni. Egy professzionális zöldségszeletelő gép akár több száz kilogramm nyers gyümölcs vagy zöldség felaprítását is képes elvégezni, így egy ilyen eszköz nagyban hozzájárulhat a konyha automatizálásához, valamint a költségek csökkentéséhez.
  • Sajtreszelő gépek: számos európai konyha legalapvetőbb összetevője a sajt, így a sajtos ételek nem csak pizzériákban, de a legkülönbözőbb éttermekben vagy éppen pékségekben is megtalálhatók. A nagy, akár ipari mennyiségű sajt lereszeléséhez érdemes a célnak megfelelő sajtreszelő gépet vásárolni, amely már az előkészítő fázisban segít felgyorsítani a munkát.
  • Húsdaráló gépek: akárcsak a zöldségek és a sajtok, a húsfélék is precíz feldolgozást igényelnek. Bizonyos ételek megkövetelik a kézi feldolgozást, azonban, ha darált húsról van szó, ajánlott olyan húsdarálót választani, amely képes kiszolgálni bármely étterem kapacitását. Termékeink óránként akár többszáz kilogramm hús feldolgozását is lehetővé teszik.

Természetesen az előkészítés folyamataihoz a fenti gépeken kívül a különböző krémkeverő, kolbásztöltő, kenyérszeletelő, tésztanyújtó és egyéb gépek is hozzátartoznak, így konyhája felszereléséhez érdemes végigböngésznie teljes kínálatunkat. Válasszon minket Ön is!